Qui sóc?

Currículum en construcció contínua

Dades personals:
Mare del fill gran i del fill petit. 40 anys ja fets. Domicili: el millor lloc del món, solejat i prop de l’escola dels “grans” i de l’escola bressol.

Habilitats: patiment compulsiu. Eficàcia provada en multitasques. Alta capacitat de reacció davant d’accidents de la llar. Polifacètica (ampli registre de veus, expressivitat facial, capacitat per la interpretació de registres complicats). Habilitats mnemotècniques diverses (noms de companys de classe, agenda escolar, activitats sobtades i no programades diverses, centres comercials amb roba infantil bé de preu, etc.). Emissió de crits huracanats i mirades que travessen parets i, sobretot, rècord universal en petoneig corporal.

Experiència professional:

Àmbit de la construcció: Grau superior de construcció de cabanes efímeres. Dos cursos en indústria naval Escola de la Drassana del Cartró: especialitat en vaixells pirates.

Treball en el sector de les obres públiques. Experiència provada en el camp del ferrocarril (emissions netes i ecològiques de fum i sorolls, alineament perfecte de catenàries “entrada a casa-anem a rentar-nos les mans fent un trenet”).

Àmbit de la restauració. Dietista condicional de l’escola o línia “hauríem de menjar més verdura”. Cuinera especialista en camuflatge de verdures i llegums. Rebostera (màster de disseny de pastissos amb lacasitos i especialitat en pinxos de fruites del temps). Cambrera de sucs i licors amb contingut negatiu alcohòlic, i canyeta de colors. Curs de còctels de nesquik modalitat hivern i estiu.

Belles arts. Curs de cant – especialitat “La música calma les feres”, cançons bressol i adaptacions de la cançó moderna al llenguatge infantil -. Dibuix artístic en la intimitat (animals dalt de bicicletes, retrat de personatges de conte infantil, dinosaures, coets i artefactes espacials, monstres “gumitant”, i un fabulari digne dels contes d’Edgar Allan Poe). Dansa i expressió corporal (el ball del geperut per nens que comencen a caminar, el ball de la tendinitis per nens que prefereixen veure-ho tot des de les altures, la dansa del mareig pels nens que opten per girar i girar).

Enginyeria de Telecomunicacions. Especialista en Control, Supervisió i Detecció (ECSD) dels controls remots, comandaments de la tele, dvd, discs durs diversos, telefonia mòbil, ordinadors, i altres artefactes tecnològics amb llumetes i botons d’alt atractiu per les criatures.

Màster en:

  • El cos de la dona durant l’embaràs: canvis, recuperacions i desesperacions.
  • Ergonomia infantil (Especialista en: cadiretes, cotxets, matalassos, foulards, motxilles, sabates flexibles, “tumbonetes”, trones, etc. del grup epsilon al grup pi – aviat pi+1).
  • Investigació privada. Especialitat en recerca d’objectes perduts en espais petits. Grau Superior en trobar aigua al mar.

– Altres activitats desenvolupades: contacontes, infermera de guàrdia, pallasso, animadora sociocultural, mediadora de conflictes fraternals, gurú emocional, coach de petites i mitjanes empreses del dia a dia, coixí per desfogar-se, cosidora de botons i vores caduques, tramoista del teatre LaNostraLlar, intendència per les emergències, Capacitació en audició i comprensió d’emissions sonores provinents de fonts temporalment simultànies i diverses,…

Fotografia/es:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s